2011. március 5., szombat

Babos egytálétel


Hozzávalók

1 fej hagyma
1 kk rozmaring
1 kk pirospaprika
2 babkonzerv csípős mexikói mártásban
250 g orsótészta
frissen őrölt bors

A hagymát finomra vágom, olajon megpárolom. Hozzáadom a rozmaringot, fél percig pirítom, hogy az olajnak átadja az ízét. Félrehúzom a tűzről, megszórom a pirospaprikával, és jól elkeverem. Hozzáteszem a babkonzervet, felöntöm vízzel, és felforralom. Ha forr, a tésztát is hozzáadom, sózom, borsozom. Addig főzöm, amíg a tészta meg nem puhul. Eközben a vizet magába szívja, és nem lesz leveses az étel. Ha megfőtt a tészta, lefedve pihentetem 5 percet. Tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése