Hozzávalók
700 g tarja
1 konzerv csicseriborsó
1 vöröshagyma
1 csomag újhagyma
1 nagy kápia paprika
2 gerezd fokhagyma
2 ek libazsír
só, bors
némi köménymag
A libazsírt felolvasztom és az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztom rajta. Zúzott fokhagymát dobok rá. Az újhagymát és a kápia paprikát kis darabokra vágom, ezeket is a hagymához adom, és tovább sütöm őket. A húst kockákra vágom és a zöldségekhez adom, erős lángon fehéredésig pirítom. Felöntöm vízzel, fűszerezem, és kb. másfél órán keresztül főzöm. A csicseriborsót lecsöpögtetem, a húshoz keverem, és további 10-15 percig főzöm. Rizzsel tálalom.
2014. december 30., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése